img1
img2
img3
012.jpg

 

Persbericht:

TIONA VIERT 15 JARIG BESTAAN
Met 120 leden, 5 muzikanten en 1 dirigente is Tiona (Thuis Is Ook Niet Alles) uit Schaijk een van de grootste smartlappenkoren in Nederland. En er is daarnaast nog een wachtlijst van mensen die ook graag zouden willen meedoen.
Dat tekent wel enigszins de aantrekkingskracht die het samen zingen van gezellige liederen in een ongedwongen sfeer heeft. Tiona viert dit jaar haar 15 jarig bestaan en dat gebeurt bij twee gelegenheden:
Allereerst is op zaterdag 28 mei a.s. een ‘verwendag’ georganiseerd voor de eigen leden. De club verzamelt zaterdag om 9:00 uur, daarna gaan we met 2 bussen vol naar De Potter (onze thuishaven) voor het maken van een groepsfoto en koffie met iets lekkers. Daarna gaan we de hele dag op stap naar een voor de leden nog onbekende bestemming. De dag wordt afgesloten bij restaurant Pan en Zo. Het staat nu al vast dat het een gezellige dag gaat worden. Maar liefst 122 mensen gaan er mee!

Foto van 34 leden die van het eerste uur af lid zijn.

Richard en Piet zijn de muzikanten die van het 1e uur onze mzikanten zijn. Cinny en Willy waren de afgelopen 15 jaar bestuurslid! Chapau dames en heren!!


Op zaterdagavond  17 september a.s. is in De Potter een speciale jubileumeditie van het ‘Smartiesfestival’ dat Tiona elk jaar organiseert. Dat festival is bedoeld om  alle mensen die Tiona een warm hart toedragen in de feestvreugde te laten delen. Het is nu nog te vroeg om  al uitvoerig op dit Smartiesfestival in te gaan, maar we  kunnen alvast verklappen dat het muziekgezelschap Fox en de Strotjes de sfeer komt verhogen.