img1
img2
img3
018.jpg

In eerste instantie kochten we voor weinig geld wat afgedankte bundels met liedjes van de Liederentafel uit Zeeland. Later kregen we eigen mappen met songteksten. Muzikanten en een dirigente waren vrij snel gevonden. Juliette van Duren uit Reek was onze eerste dirigente. Daarmee was het koor compleet.


Op dit moment hebben we een kleine honderdtwintig liedjes, natuurlijk allemaal smartlappen, paraat. Afhankelijk van het soort optreden worden er uit die  liedjes een aantal gekozen voor een specifiek optreden. Inmiddels is er een muziekcommissie die dat soort dingen regelt.
Het koor heeft een goede muzikale ondersteuning van twee accordeons en twee gitaren. Inmiddels hebben we ruim 120 leden en een wachtlijst van mensen die graag mee willen zingen. Ellen Geurts van Kessel is inmiddels al elf jaar onze dirigente..De leden komen voornamelijk uit Schaijk maar ook uit omliggende plaatsen als Reek, Zeeland, Oss, Herpen en Ravenstein.
Waar de meeste koren moeite hebben om wat mannen erbij te krijgen, zijn de heren bij Tiona redelijk goed vertegenwoordigd.